fbpx

Browsing: КОНКУРС 2015

Центарот за европски развој и интеграција  објавува конкурс за фотографии за традиционалната изложба  „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2018″ Конкурсот ќе биде отворен до 23.07.2018  Право на учество имаат сите љубители на фотографијата- аматери и професионалци. Тема на конкурсот е „БИТОЛА Е ЉУБОВ“ или “ЉУБОВТА ВО БИТОЛА“ . Испратените фотографии треба да содржат мотив кој ќе ја отсликува љубовта и ќе содржи детали кои посочуваат дека таа форма на љубов е фотографирана во Битола. Секој учесник може да прати најмногу три фотографии (стручното жири ќе направи селекција која фотографија ќе стане дел од изложбата) На фотографијата да нема потпис или друг дополнително…