fbpx

ГРЧКАТА КРИЗА И МОЖНИТЕ РЕПЕРКУСИИ ЗА БИТОЛА

Интервју со м-р Диоген Хаџи-Коста Милевски за дневникот на ТВ-ОРБИС во кое станува збор за финансиските ефекти на грчката криза врз стопанството во Битола и политичка анализа на моменталните потези на грчката влада.

https://www.youtube.com/watch?v=zkJT0FOyg4E&feature=youtu.be