fbpx

ЕВРОПА ВО БИТОЛА – БИТОЛА ЗА ЕВРОПА

Овој краток документарен филм е направен во чест на 9-ти Мај. Тој претставува обид да се визуелизираат вредностите кои Битола и Македонија ќе ги внесат во европското семејство. Филмот е снимен на неколку локации низ Битола и е резултат на ангажманот на група ентузијасти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *