fbpx

КОНТАКТ

 

Центар за Европски развој и интеграција Битолалого цери

Славко Лумбарко бр. 6, 7000 Битола,

тел 078 24 10 91
тел 047 233 445

е-пошта :cedi.mk@gmail.com

Ваше име (required)

Ваша е-пошта (required)

наслов на порака

порака