fbpx

ЗАПОЧНА ИСТРАЖУВАЧКАТА ФАЗА НА ЛОТОС МК 2014

 

[rev_slider LOTOS]

 

ЦЕРИ ја започна имплеметацијата на истражувaчката фаза на проектот ЛОТОС_МК 2014. Во рамките на оваа фаза во периодот 20-21.05.2014 тимот на ЦЕРИ оствари посета на општините Битола, Демир Хисар Крушево и Долнени и оствари средби со претставниците на локалната власт.