fbpx

ДВАНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Гостин предавач на оваа сесија беше г-ѓа  Весела Богданович финалистот во Global Teacher Prize. Таа ги запозна учесниците на ПОЛИТЕА со нејзиниот пат до групата од 50-те најдобри едукатори номинирани за наградата од 1 милио долари и можностите и начините на изведување на современа креативна настава.