fbpx

ДЕВЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Во рамките на оваа сесија учесниците на ПОЛИТЕА го посетија  центар за ран детски развој отворен и менаџиран од органиацијата СУМНАЛ во кој директорката на СУМНАЛ Фатма Бајрам Аземовска ги запозна со работата на нивната организација и начинот на делување и целите за кои е отворен овој центар.