fbpx

ПОЛИТЕА 2017-2018

Ова видео е колаж од сите активности кои се реализирани во рмаките на четвртата генерација на ПОЛИТЕА.  Тоа е сведоштво за посветеноста на група н ентузијасти да го променат светот околу себе преку споделување на своето искуство и знаење со помладите.  

прочитај повеќе

ПОЛИТЕА 2016-2017

ПОЛИТЕА 2016-2017  e визуелно сведоштво за несебичната посветеност на предавачите и учесниците на третата генерација на ПОЛИТЕА кон идејата за создавање на подобро општество кое на младите им нуди можност за просперитет и напредок во сопствената татoквина.    

прочитај повеќе

ЈАВНИ ПОЛИТИКИ на HDTV MEGA со Марија Теговска – 10.11.2015 ПОЛИТЕА

Гостување на м-р Диоген Хаџи-Кота Милевски во емисијата ЈАВНИ ПЛОИТИКИ на HDTV MEGA Битола посветена на ЦЕРИ и активностите во рамките на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА.

прочитај повеќе

ЕВРОПА ВО БИТОЛА – БИТОЛА ЗА ЕВРОПА

Овој краток документарен филм е направен во чест на 9-ти Мај. Тој претставува обид да се визуелизираат вредностите кои Битола и Македонија ќе ги внесат во европското семејство. Филмот е снимен на неколку локации низ Битола и е резултат на ангажманот на група ентузијасти.

прочитај повеќе