fbpx

ДЕНОТ НА МИЛТОН ФРИДМАН

Friedman Legacy for Freedom Day се одбележува ширум светот во последните пет години на различен начин: проекција на филмови, панел дискусии, коктел забави, прослава на родендени, радио емисии итн. Центарот за европски развој и интеграција и Американското катче Битола во соработка со Школата за Јавни Политики”Мајка Тереза”) го организира овој настан во Битола. Со овој…

прочитај повеќе