fbpx

ЧЕТИРИНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Гостин предавач на четиринаесеттата сесија на ПОЛИТЕА беше м-р Ана Блажеска – Државен Секретар во Секретаријатот за Европски Прашања. Насловот на сесијата беше „Европски перспективи за личен, професионален и кариерен развој“. Во  првиот дел на сесијата учесниците на ПОЛИТЕА имаа можност да се запознаат со кариерниот развој на гостинката и искуствата кои и помогнале во…

прочитај повеќе