fbpx

ОСУМНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Оваа сесија на ПОЛИТЕА го носеше насловот  „ПРЕДИЗВИЦИТЕ И ПЕРСПЕКТИВИТЕ НА АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЈА“, а предавач на оваа сесијата беше г-нот Антонијо Димитровски   основач и главна движечка сила на Адвокатско Друштво Димитровски. Гостинот ги запозна учесниците на ПОЛИТЕА со клучните моменти од развојот на неговата кариера  и преку персоналната приказна направи пресек на судската и адвокатската…

прочитај повеќе