fbpx

СЕДУМНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Cедуманесетта сесија на ПОЛИТЕA го носеше насловот „Предизвиците на менаџирањето со интернационален бренд“ а гостин предавач на оваа сесија бешеи Бојан Митковски сопственик и извршен директор на Зага продукција и брендот Ultimate-workshop. Во рамките на сесиајта учесниците на ПОЛИТЕA имаа можност да се запознаете со кариерниот пат на Бојан Митковски и да ја чујат приказната…

прочитај повеќе