fbpx

ТРЕТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА 2016

              Третата сесија го означи почетокот на реализација на маодулот ЈАВНИ ПОЛИТИКИ И ЈАВЕН ИНТЕРЕС ,првиот од четирите предвидени модули во рамките на третата генерација на ПОЛИТЕА                 Eден од најбитните предуслови за успех е можноста да се согледа  големата слика односно…

прочитај повеќе