fbpx

ПЕТНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Петнаесетата сесија на ПОЛИТЕА го носеше насловот – Продуцентот како тим лидер.  Гостин предавач на сесијата беше Илија Тирицовски извршен продуцент во ОХО продукција и магистрант на универзитетот ЕСРА на отсекот за ПРОДУКЦИЈА НА ФИЛМ, ТЕАТАР, РАДИО И ТВ . Илија како дел од тимот на ОХО продукција кој стои зад брендот 5+ од самите негови…

прочитај повеќе