fbpx

ПОДГОТОВКА НА ПРОЕКТИ БАЗИРАНИ ВРЗ КОНЦЕПТОТ НА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Втората обука во рамките на проектот О3 која се одржа на 29.05.2016 во Хотел Театар беше насочена кон јакнење на капацитетите на учениците за подготовка на проектни апликации засновани на цели кои произлегуваат од принципите на општествена одговорност. Предавачи на обуката беа м-р Милена Димитровска и Владимир Величковски, проектни координатори во Центарот за развој на…

прочитај повеќе