fbpx

КОНФЕРЕНЦИЈА – ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ И ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

https://youtu.be/yPYRaMnR_TQ?t=28 Аналитика во соработка со Центарот за европски развој и интеграција во Битола организираше промоција и панел дискусија на тема „Пристап до информации и заштита на лични податоци”. Цел на овој настан беше промовирање на извештаите од следењето на работата на Комисијата за заштита на правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и…

прочитај повеќе