fbpx

ВТОРА СЕСИЈА – ПОЛИТЕА 2017-2018

На 28.10.2017 се одржа втората сесија на ПОЛИТЕА со наслов – ПЕРСОНАЛНО СТРАТЕГИСКО ПЛАНИРАЊЕ- РАЗМИСЛУВАЊЕ НА ДОЛГИ ПАТЕКИ. Предавач на оваа сесија беше д-р Моника Ангелоска-Дичовска, доцент на Економскиот факултетво во Прилеп. Во првиот дел од сесијата учесниците се запознаа со фазите на персоналото стратегиско планирање,  како и алакти и техники за самоанализа,  посебен акцент…

прочитај повеќе