fbpx

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОЕКТОТ ФОТОКОЛОНИЈА ПЕЛАГОНИЈА 2024 Е ВО ТЕК

   Здружението Центар за европски развој и интеграција од Битола ги повикува сите заинтересирани лица кои професионално или аматерски се занимаваат со фотографија да се пријават за учество во второто издание на проектот ФОТОКОЛОНИЈА ПЕЛАГОНИЈА.      Колонијата ќе вклучи 12 фотографи кои ќе имаат можност да бидат дел од дводневна фото работилница која ќе ја водат Роберт…

прочитај повеќе