fbpx

КОНЦЕПТ НА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ И ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ПРАКТИКИ

Со реализацијата на првата обука под наслов Концепт На Општествена Одговорност и Општествено Одговорни Практики  која се спроведе во Хотел Театар започна имплементацијата на проектот О3 Општествено одговорни организации. Во двете сесии на првата обука учество зедоа околу 30 учесници и тоа  петнаесет учесници  од  редот на АЛУМНИТЕ  на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА  и петнаесет…

прочитај повеќе