fbpx

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО СЕМИНАР

Центарот за европски развој и интеграција објавува ПОВИК за учество на претставници од граѓанските организации од Пелагонискиот регион во дводневен семинар под наслов ДОБРО ВЛАДЕЕЊЕ ПРЕКУ ОТВОРЕНО ВЛАДИНО ПАРТНЕРСТВО. Главната цел на семинарот е да ги актуелизира целите и можностите што се нудат преку иницијативата за Отворено Владино Партнерство и да послужи како темел за…

прочитај повеќе