fbpx

ПРИРОДАТА – НАШЕ ЗДРАВЈЕ, НАШЕ БОГАТСТВО

            Во периодот од 22-26 ЈУНИ 2015 година, ЕУ Инфо точките на информативната мрежа на делегацијата на ЕУ организираат серија на настани во рамките на Зелената недела на Европската  унија  која оваа година се одржува под  мотото “Природата – наше здравје, наше богатство “. Овој  настанот е поддржан од Делегацијата…

прочитај повеќе