fbpx

ДЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

                Десеттата сесија на ПОЛИТЕА  беше посветена на Граѓанскиот активизам во ПОЛИТЕА.  Сесијата ја реализираа алумните од првата и втората генерација на ПОЛИТЕА: Елена Милошевска, м-р Горан Димовски, м-р Наташа Стојановска и Викторија Михајловска.                 Сесијата ја отвори Елена Милошевска која преку своето излагање од психолошки аспект го анализира активизмот и мотивацијата за позитивни промени…

прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2016

               Центарот за европски развој и интеграција во соработка со алумните на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА  во периодот 15.06 – 10.07 го организира фото конкурсот со ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2016. На конкурсот беа доставени повеќе од 85 фотографии од 27 фотографи, професионалци и аматери. Традиционално веќе…

прочитај повеќе