fbpx

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2017

                   Центарот за Европски развој и интеграција почнувајќи од 2013 година во рамките на   Битолското културно лето „Бит-Фест“ го реализира фото конкурсот и изложбата под наслов СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА. Фото конкурсот е отворен за сите фотографии без оглед на степенот на нивна професионалност. Темата на фотографиите…

прочитај повеќе