fbpx

ПЕТТА СЕСИЈА – ПОЛИТЕА 2017-2018

Петата сеија на школата за лидерство и кариерен развој ПОЛИТЕА на која наш гостин беше Михајло Димитриевски -ТХЕ МИЧО-  се одржа на 17.11.2017 во малата сала на НУ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА. ЦРТАЊЕ ЧУДОВИШТА КАКО ПРОФЕСИЈА беше работниот наслов на оваа сесија на која присутните имате можност да ја чујат приказната за кариернот развој на едн…

прочитај повеќе

ТРИНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Гостин предавач на тринаесеттата сесија на ПОЛИТЕА беше Михајло Димитриевски – ТХЕ МИЧО. Сесијата го носеше насловот „Цртежот како форма на општествена критика“. Како инзвонреден илустратор на ниво на Македонија и пошироко и лидер во својата професија – БИТОЛЧАНЕЦ со успешна кариера за која доказ се стотиците меѓународни проекти и награди, Тхе Мичо со учесниците на…

прочитај повеќе