fbpx

ШЕСТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА 2016

Шестата сесија на ПОЛИТЕА, последна од првиот модул ЈАВНИ ПОЛИТИКИ И ЈАВЕН ИНТЕРЕС го носеше насловот Јавни Финансии во Република Македонија и се одржа на 17.11.2016 година. Учесниците на оваа сесија имаа можност да бидат дел од интерактивното предавање на Д-р Бранимир Јовановиќ- професор при Институтот за општествени и хуманистички науки-Скопје, економски аналитичар и граѓански…

прочитај повеќе