fbpx

ДЕВЕТНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Деветнаесеттата сесија на ПОЛИТЕА се реализира под насловот „Телевизијата помеѓу бизнисот и јавниот интерес“ , а наш гостини предавач беше Љубица Ангелкова – Манговска, програмски директор на ТВ ТЕРА. Учесниците на ПОЛИТЕА  на оваа сесија имаа можност од еден поинаков агол да се запознаат со развојот на медиумскиот простор во Македонија од самите негови почетоци…

прочитај повеќе