fbpx

ТРЕТА СЕСИЈА – ПОЛИТЕА 2017-2018

Предавач на сесијта со наслов Психологија на Успехот беше Елена Милошевска , психолог во основното училиште Гоце Делчев од Битола и алумни на првата генерација на школата  ПОЛИТЕА 2014-2015. Првиот дел од сесијата се однесуваше на мотивацијата и имаше за цел да ги поттикне учесниците да почнат да размислуваат за терминот успех и како тоа…

прочитај повеќе

ТРИНАЕСЕТТА СЕСИЈА НА ПОЛИТЕА

Гостин предавач на тринаесеттата сесија на ПОЛИТЕА беше Михајло Димитриевски – ТХЕ МИЧО. Сесијата го носеше насловот „Цртежот како форма на општествена критика“. Како инзвонреден илустратор на ниво на Македонија и пошироко и лидер во својата професија – БИТОЛЧАНЕЦ со успешна кариера за која доказ се стотиците меѓународни проекти и награди, Тхе Мичо со учесниците на…

прочитај повеќе