ВИДЕО
0

ПОЛИТЕА 2017-2018

Ова видео е колаж од сите активности кои се реализирани во рмаките на четвртата генерација на ПОЛИТЕА.  Тоа е сведоштво…

АКТИВНОСТИ
0

О3 ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Проектот О3 (О-Три) –(Општествено Одговорни Организации)  има за цел јакнење на капацитетот на граѓанските организациии за поддршка на имплементација на…

  • 1.2K
    Shares