fbpx

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКА Здруженијата Форум – Центар за стратешки истражувања и документација од Скопје, Импетус од Скопје и Центар за европски развој и интеграција од Битола ги повикуваат сите заинтересирани лица да се пријават за учество на обука во рамки на проектот „Младински активизам против корупцијата“. Форум ЦСИД, Импетус и ЦЕРИ го спроведуваат…

прочитај повеќе

БРЗ КУРС ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

САБОТА, 01 Декември 2018 год. локација: НУУБ Св КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ БИТОЛА 11:00 ч. – 15:00 ч. ПРИЈАВА. ИАКО СИТЕ МИСЛИМЕ ДЕКА ЗНАЕМЕ ДА ГИ УПРАВУВАМЕ СВОИТЕ ФИНАНСИИ, ФАКТ Е  ДЕКА ДЕНЕС ЦЕЛИ ГЕНЕРАЦИИ ЖИВЕАТ ПОД ТЕШКИОТ ТОВАР НА ДОЛГОВИТЕ ЗА КРЕДИТИ И ПОЗАЈМИЦИ. ДОЈДЕТЕ НА ОВОЈ БРЗ КУРС И НАУЧЕТЕ НЕШТО ПОВЕЌЕ ОКОЛУ ЛИЧНИТЕ ФИНАНСИИ,…

прочитај повеќе