fbpx

ЕВРОПСКИ МОДЕЛИ И НАЈДОБРИ ПРАКТИКИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ЗАСНОВАНИ НА ПРИНЦИПИТЕ НА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

                    Третата обука во рамките на проектот О3 – ЕВРОПСКИ МОДЕЛИ И НАЈДОБРИ ПРАКТИКИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ЗАСНОВАНИ НА ПРИНЦИПИТЕ НА ОПШТЕСТВЕНА  ОДГОВОРНОСТ се реализира на 04.06.2016 во Хотел Театар. На обуката учество зедоа 30 учесници од граѓански организации од Пелагонискиот Регион и АЛУМНИ на школата…

прочитај повеќе