fbpx

ТВОЕТО МАЛКУ Е НЕКОМУ МНОГУ – ПОЛИТЕА 2015

Учесниците од втората генерација на Школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА на 26.12.2015 во  рамките на хуманитарниот проект  КУЌАРКАТА И ФАБРИКАТА НА ДЕДО МРАЗ организирани од АРТ АКТ во партнерство со Центарот за европски развој и интеграција го реализираа својот традиционален хуманитарен настан под мотото: „ТВОЕТО МАЛКУ Е НЕКОМУ МНОГУ“. Акцјата за прибирање храна,…

прочитај повеќе