fbpx

СО ЉУБО ОД БИТОЛА 2019

По 7-ми пат Центарот за европски развој и интеграција оваа година во партнерство со Центар за култура Битола го реализира фото-конкурсот и изложбата со ЉУБОВ ОД БИТОЛА. Стручното жири во состав Dražan Bračić, Ivona Kočov и Dimitar Chungovski од пристигнатите 105 фотографии од 47 фотографи направи селекција на 30-те најдобри фотографии кои се дел од изложбата СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2019 која…

прочитај повеќе