fbpx

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2013

Центарот за европски развој и интеграција во рамките на Бит-Фест 2013 во соработка со Општина Битола  организираше фото конкур на тема „Со љубов од Битола“ на кој со свои фотографии кои го прикажуваат Европскиот дух на Битола  се пријавија 29 автори со повеќе од 47 фотографии. Од пристигнатите фотографии стручното жири избра 30 фотографии кои беа дел од изложбата  СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2013 која беше отворена на 22.07.2013 во соработа со НУ Центар за култура Битола. Со овие активности тимот на ЦЕРИ прави обид за спојување на културата, уметноста и стилот на живеење во правец на промоција на Европските вредности. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *