fbpx

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2014

На 26.07.2014 во  кафе-бар Порта Џез  свечено се отвари изложбата „ СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2014“. На изложбата беа претставени 24 фотографии од 18 автори кои учествуваа на фото-конкурсот „ СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2014“ . Фотографиите како свој мотив го имаат европскиот стил на живеење во Битола. Изложбата е во организиција на Центарот за европски развој и интеграција, Општина Битола и Бит-Фест 2014. Со своето второ издание овој проект на ЦЕРИ прави напор за промоција на европскитевредности со кои се одлика на Битола како регионален центар,

 

https://www.youtube.com/watch?v=0d4RQDO41HA