fbpx

Обука за учесници од Пелагониски и Вардарски плански регион во рамки на проектот “Младински активизам против корупцијата”

Во периодот од 31.03 до 02.04 во Хотелот Монтана во Крушево се одржа првата од четирите  обуки во рамките на проектот МЛАДИНСКИ АКТИВИЗАМ ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА поддржан од CIVICA mobilitas ,a e наменета за учесници од Пелагонискиот и Вардарскиот плански регион. Оваа обука беше во организација на Центарот за европски развој и интеграција од Битола во…

прочитај повеќе