fbpx

ПРВА СЕСИЈА – ПОЛИТЕА 2017-2018

Со првата свечена сесија која ја одржа г-нот Хајан Селмани започнаа активностите на четвртата генерација на школата за лидерство и кариерен развој ПОЛИТЕА во организација на Центарот за европски развој и интеграција. За време на првата сесија која се одржа на 18.10.2017 а беше организирана со поддршка  од НУУБ „Св. Климент Охридски“ од Битола. Учесниците…

прочитај повеќе