fbpx

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2015

Центарот за Eвропски развој и интеграција и оваа година со поддршка на Општина Битола во рамките на БИТ-ФЕСТ 2015 ја реализира изложбата со  “Љубов од Битола 2015“.  Оваа година на конкурсот се пријавија 27 автори со повеќе од 70 фотографии од кои стручното жири во состав: Виктор Налевски, Коста Дупчинов и м-р Диоген Хаџи-Коста Милевски…

прочитај повеќе