fbpx

Центарот за Eвропски развој и интеграција и оваа година со поддршка на Општина Битола во рамките на БИТ-ФЕСТ 2015 ја реализира изложбата со  “Љубов од Битола 2015“.  Оваа година на конкурсот се пријавија 27 автори со повеќе од 70 фотографии од кои стручното жири во состав: Виктор Налевски, Коста Дупчинов и м-р Диоген Хаџи-Коста Милевски направија селекција на 30 фотографии кои се дел од овогодинешната изложба.

  • 54
    Shares
Share.

Comments are closed.