fbpx

ФОТО КОНКУРС „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2017“

Центарот за европски развој и интеграција распишува конкурс за фотографии за традиционалната изложба  „СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2017″ НАГРАДЕН ФОНД: Прва награда – најдобра фотографија 2000 ден. Втора награда – најдобра фотографија 1500 ден. Трета награда – најдобра фотографија 1000 ден. – Конкурсот ќе биде отворен до 17.07.2017 – Право на учество имаат сите љубители на фотографијата-…

прочитај повеќе

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2015

Центарот за Eвропски развој и интеграција и оваа година со поддршка на Општина Битола во рамките на БИТ-ФЕСТ 2015 ја реализира изложбата со  “Љубов од Битола 2015“.  Оваа година на конкурсот се пријавија 27 автори со повеќе од 70 фотографии од кои стручното жири во состав: Виктор Налевски, Коста Дупчинов и м-р Диоген Хаџи-Коста Милевски…

прочитај повеќе