fbpx

ТВОЕТО МАЛКУ Е НЕКОМУ МНОГУ

Учесниците на првата генерација на ПОЛИТЕА во соработка со ЦЕРИ и Европска Гледна Точка организираа хуманитарен настан под мотото ‘ТВОЕТО МАЛКУ Е НЕКОМУ МНОГУ’. Благодарение на посветеноста и ангажманот на учесниците на првата генерација на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА и сите хумани Битолчани акцјата успешно се реализира и  беа собрани повеќе од 300 kg трајна храна која беше доставена  до народната кујна во Битола. На забавата која започна во 17:00 и траеше до 24:00 имше за секого по нешто а насмевките и позитивната енергија е она што сите ќе го понесеме со нас. Благодарност до ЗАГИ КЛОВНОТ , The Government и тимот на PORTA JAZZ кои секогаш не подржуваат во нашите акции.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=sc-5S5xgYHw