fbpx

БРЗ КУРС ЗА ЛИЧНИ ФИНАНСИИ

САБОТА, 01 Декември 2018 год.
локација: НУУБ Св КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ БИТОЛА
11:00 ч. – 15:00 ч.

ПРИЈАВА.

ИАКО СИТЕ МИСЛИМЕ ДЕКА ЗНАЕМЕ ДА ГИ УПРАВУВАМЕ СВОИТЕ ФИНАНСИИ, ФАКТ Е  ДЕКА ДЕНЕС ЦЕЛИ ГЕНЕРАЦИИ ЖИВЕАТ ПОД ТЕШКИОТ ТОВАР НА ДОЛГОВИТЕ ЗА КРЕДИТИ И ПОЗАЈМИЦИ.

ДОЈДЕТЕ НА ОВОЈ БРЗ КУРС И НАУЧЕТЕ НЕШТО ПОВЕЌЕ ОКОЛУ ЛИЧНИТЕ ФИНАНСИИ, ШТЕДЕЊЕТО И НАУЧЕТЕ ШТО ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ ОД ФИНАНСИИ ЗА ДА СЕ ПОЧНЕ СВОЈ БИЗНИС БЕЗ ДОЛГОВИ.

Предавач на оваа обука ќе биде ДАНА ЦВЕТКОСКА , овластен сметководител со повеќе од 15 години искуство во финансискиот сектор,бизнис консултант и член на институтот за сметководители,агент за регистрација на фирми и претприемач.

ШТО ЌЕ ОПФАТИ ОВАА ОБУКА

1. Што се лични финансии и како да ги менаџирате
2. Менаџирање на долг
3. Штедење
4. Како финансиите да работат за вас
5.Почнување на бизнис со сопствени финансии
6. Што треба да знаете за финансии за успешно менаџирање на бизнис

ШТО ЌЕ ЗНАЕТЕ ПОСЛЕ ОВАА ОБУКА

– како да се справите со сопствените финансии, да се изборите со долговите и да просперирате
– менаџирање на финансиите на подолг рок
– запознавање со финансиските аспекти на водењето на бизнис

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ОБУКАТА:
Обуката се одвива во еден ден со времетраење од 3 часа.

КОТИЗАЦИЈА ЗА ЕДНО ЛИЦЕ  – 300 ден
БРОЈОТ НА МЕСТА Е ОГРАНИЧЕН!

Пријавувањето е потребно поради изработка на сертификати, и треба да се направи најдоцна до 30 ноември петок до 12 ч.

За да се пријавите спуштете, пополнете и испратете ни ја оваа ПРИЈАВА. на cedi.mk@gmail.com
Во пријавате ќе ги најдете податоците за жиро сметката на која треба да се уплати котизцијата.

РЕЗЕРВАЦИИ
Tel: +389 (0) 078 24 10 91

За сите детални информации можете да не контактирате по пат на меил
e-mail: cedi.mk@gmail.com