fbpx

ПОЛИТЕА 2016-2017  e визуелно сведоштво за несебичната посветеност на предавачите и учесниците на третата генерација на ПОЛИТЕА кон идејата за создавање на подобро општество кое на младите им нуди можност за просперитет и напредок во сопствената татoквина.

 

 

Share.

Comments are closed.