fbpx

ЈАВНИ ПОЛИТИКИ на HDTV MEGA со Марија Теговска – 10.11.2015 ПОЛИТЕА

Гостување на м-р Диоген Хаџи-Кота Милевски во емисијата ЈАВНИ ПЛОИТИКИ на HDTV MEGA Битола посветена на ЦЕРИ и активностите во рамките на школата за лидерство и јавни политики ПОЛИТЕА.