fbpx

ИЗЛОЖБА СО ЉУБОВ ОД БИТОЛА 2018

На конкурсот кој и претходеше на изложбата свои фотогрфии испратија 27 автори, професионалци и аматери од Битола и пошироко. Стручното жири во состав Дражан Брачиќ , Беким Мустафа и Диоген Хаџи-Коста Милевски од пристигнатите-повеќе од 90 фотографии направи селекција на најдобрите 24 фотографии од 21 автор кои се дел од овогодинешната изложба.